ECOFIT Relatiegeschenken voor een blijvende duurzame indruk

Digitale Drukkerij  introduceert ECOFIT om onze klanten te helpen eco-alternatieven te vinden in ons assortiment relatiegeschenken en geven informatie over de verschillende gradaties die er zijn in milieuvriendelijke producten. De meeste bedrijven zijn niet transparant in hoe ecologisch een ‘groen’ het relatiegeschenk werkelijk is. Wij willen dat ECOFIT anders is. We willen dat klanten in één oogopslag zien hoe ecologisch een giveaway is en besloten welke juist is voor hun bedrijfsstrategie.

Welke categorie past bij jouw strategie?

Groen, groener, groenst: 3 categoriën eco

Milieuvriendelijk zijn is meer dan een trend, het is een investering in de toekomst. Allereerst is het een belangrijke investering in de toekomst van onze planeet, maar het is ook een slimme investering voor je bedrijf, zolang je eco-strategie degelijk en eerlijk is. Je doet niemand een plezier met ‘fake eco’, ook de planeet niet.

Maar milieuvriendelijk zijn is niet makkelijk, want wat is ‘eco’? Is een product als milieuvriendelijk te beschouwen als het voor slechts één procent uit ecologisch materiaal bestaat? Wat zijn eigenlijk de juiste soorten materiaal voor een werkelijk ‘groen’ product?

Niet alle eco-producten zijn gelijk. ECOFIT is gericht op transparantie, zodat jij alle nodige informatie hebt om de juiste beslissing te nemen. 

ECOFIT bestaat uit drie eco-categorieën. Items zijn gesorteerd op basis van de materialen waarvan ze zijn gemaakt. We hebben een lijst aan materialen die voldoen aan de eco-criteria: van hernieuwbare bron, recyclebaar en/of duurzaam. 

Door ECOFIT giveaways op te delen in drie categorieën maken we het voor jou en je klanten in één oogopslag duidelijk hoe milieuvriendelijk een product is. Tevens maken we eco-vriendelijke producten toegankelijk voor bedrijven die op verschillende niveaus bezig zijn met eco. Wij voorzien  de opties en de informatie, de keuze is aan jou. 

ECO BASIC Relatiegeschenken. www.geprint.be

De eerste categorie bevat artikelen die voor 10 – 30% uit ecologische materialen bestaan.

ECO FRIENDLY Relatiegeschenken. www.geprint.be

Deze producten zijn voor 31 – 60% van ecologisch materiaal.

ECO PROOF Relatiegeschenken. www.geprint.be

Deze categorie bevat exclusief producten die uit meer dan 60% ecologisch materiaal bestaan en soms zelfs 100%.