DIGITALE DRUKKERIJ GEPRINT

Wij maken je écht FIER op je DRUKWERK

20 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en in de reclame sector. Hierdoor hebben we een zee van kennis die we graag met je delen.

Duurzaam drukwerk

Wij denken mee aan het milieu en doen ons drukwerk op een zo duurzaam mogelijke manier met respect voor onze wereld en de mensen.

Wij maken je écht FIER op je DRUKWERK

Digitale Drukkerij Geprint

We willen dat elke klant een super gevoel heeft bij het in ontvangst nemen van het drukwerk en spontaan een feestje gaat bouwen en uit zijn dak gaat. En hopelijk worden we dan ook uitgenodigd, want een feestje slaan we niet af. 

  • Kwaliteit primeert bij ons, waardoor je op beide oren kunt slapen, want wij doen alsof we het voor onszelf zouden ontwerpen of produceren.
  • Wij luisteren naar uw vragen zodat wij zo gepast mogelijk kunnen adviseren, zelfs indien ons advies zou zijn om niet met ons samen te werken.
  • Wij doen het fair. En daarmee bedoelen we niet alleen dat wij fair-trade producten aanbieden, maar wijzelf zullen ook ten alle tijden fair handelen.
WIE ZIJN WIJ?

Ons team

3 creatieve breinen zorgen dat jouw project tot een goed einde wordt geleid. Daarbij hebben we een enorme kennis om je te adviseren bij al je vragen omtrent grafisch design en drukwerk.

Stijn Bevernage

Oprichter / Grafisch Adviseur

Saar Seghers

Grafisch Adviseur / Productie

Bianca Bernaerts

Grafisch Adviseur