3D Belettering / Freesletters

SIGN

3D Belettering

3D logo's, Acrylox logo's, freesletters

Je logo aan de muur

Ooit al aan de balie gestaan van een grote multinational waarbij het logo aan de muur in het groot achter de receptionist pronkt en als het ware uit de muur komt? 

 

Die uitstraling is nu toegankelijk voor iedereen, want ook jouw logo kan je in je inkom, bureau of werkruimte voorzien in 3D en uit je muur laten komen.

3D Belettering

Acrylox freesletters

We fresen of laseren je logo uit Acrylox.  Acrylox is een sterk, kleurecht en onderhoudsvrij product, waarmee eenvoudig de mooiste gevelreclames voor binnen en buiten gemaakt kunnen worden. Acrylox is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van verschillende RAL-kleuren en in diverse uitvoeringen, zoals het extra lichtdoorlatende 19 mm dikke Acrylox Translucent. Verras jezelf met een gevelreclame die er echt uitspringt!

Acrylox 8mm glans

Acrylox 8 mm is leverbaar met een stokhoogte van 2 tot 150 cm. Acrylox 8 mm in de kleuren RAL 9016, RAL 9005, RAL 3020 en RAL 5002 is tevens verkrijgbaar in een matte uitvoering.

Acrylox 19mm glans

Acrylox 19 mm is leverbaar met een stokhoogte van 3 tot 70 cm. Acrylox 19 mm in de kleuren RAL 9016 en RAL 9005 is tevens verkrijgbaar in een matte uitvoering.

Acrylox 19mm Translucent

Acrylox Translucent onderscheidt zich van Acrylox door een ca. 40% hoge lichtdoorlaat, hierdoor wordt een zeer hoge mate van lichtspreiding gerealiseerd. Dit biedt met name voor reclames en displays vele toepassingen. Acrylox 19 mm Translucent is leverbaar met een stokhoogte van 3 tot 70 cm.

Acrylox 19/30mm Backlit

Gefreesde letter uit 19 mm of 30 mm Acrylox met een ingefreesde sleuf aan de achterzijde en voorzien van spatwaterdichte LED-verlichting (IP 65). De letters lichten aan de achterzijde uit, waardoor er een corona om de letter wordt gevormd. 

Acrylox 30mm glans

Acrylox 30 mm is leverbaar met een stokhoogte van 3 tot 60 cm.