Banners en vlaggen

SIGN

Banners en vlaggen

Banier, rechte vlag, winkelvlag, beachflags, bouwhekdoek, spandoek, ...

Vlaggen

Onze vlaggen zijn standaard gemaakt uit 100% gerecycleerd PET polyester. Je kan ze gebruiken aan vlaggenmasten of bij je favoriete sportevent als cape. Maar één ding is zeker: het is de ideale vorm van reclame die je al van ver kan zien. Opvallen zal je dus zeker en vast!

Banners

Banners heb je in alle maten en materialen. Indoor of outdoor gebruik. Er zijn wat zaken waar je rekening mee moet houden bij de keuze van banner. Bij Digitale Drukkerij Geprint staan onze adviseurs paraat om je hier in bij te staan zodat je steeds gaat voor de beste keuze.

BANNERS & VLAGGEN

Laat je bedrijf zien

Bedrukte banners en vlaggen gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled polyester zijn een goede keuze voor het uitstralen van uw boodschap of merk. Ze zijn niet alleen stevig en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

Onze banners en vlaggen zijn speciaal ontworpen voor binnen- en buitengebruik, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei evenementen of campagnes. Met onze bedrukte banners en vlaggen bent u verzekerd van een professionele uitstraling en bijdragen aan een milieuvriendelijke oplossing.

Ook geïnspireerd?

Vraag dan hieronder je prijs aan