Kleding voor verenigingen

TEXTIELBEDRUKKING

Kledij voor verenigingen

Kledij voor uw sportclub, jeugdbeweging, school, vzw,...

Ook al ondervonden?

Je bestelt in het begin van het werkingsjaar kledij, maar u weet niet goed welke maten je moet bestellen. Het is elk jaar een gok en blijft uiteindelijk met te grote of te kleine maten zitten?

Wij hebben de oplossing!

Wij drukken enkel wat jullie hebben verkocht én toch kan je genieten van de goedkopere zeefdrukprijzen die je elders alleen kan krijgen door grote aantallen tegelijk aan te kopen.

KLEDING VOOR VERENIGINGEN

Overstock, veel gedoe om alles te regelen....

Ben je elk jaar op zoek naar de juiste maten voor de kledij van jouw vereniging? Is het een gok om te beslissen welke maten je moet bestellen?

En dan heb je vaak kleine of grote maten over?

Bovendien is het een gedoe om de kledij te verdelen, maten te verzamelen, geld in te zamelen en betalingen te controleren, enzoverder...

En leden kunnen slechts op beperkt aantal momenten kledij aanschaffen. Komen er later nieuwe leden bij, dan kan je niet genieten van dezelfde goedkopere prijzen van je eerste grote bestelling.

Wij hebben de oplossing voor jou!

Bij ons hoef je niet te gokken welke maten je nodig zal hebben in de toekomst, waardoor je nooit met een overschot aan kledij zit. Wij drukken enkel wat je nodig hebt en toch kan je genieten van de goedkopere zeefdrukprijzen die je enkel bij grotere aantallen kan bekomen.