Huwelijksdrukwerk

Huwelijksuitnodigingen op maat

Een huwelijk is één van de mooiste dagen van je leven die je nooit zal vergeten. Wil je je vrienden en familie uitnodigingen om mee te vieren op je trouwdag? Stuur trouwuitnodigingen naar iedereen die je er graag bij wil.

Samen met jou bespreken we het ontwerp en zorgen we voor het drukwerk van jouw trouwuitnodigingen. Heb je helemaal nog geen idee over het ontwerp van je trouwuitnodigingen? Dan werkt Geprint samen met jou huwelijksuitnodigingen op maat uit. Ben je iemand die graag de touwtjes in handen heeft? Dan heb je wellicht in je hoofd hoe je trouwuitnodigingen er moeten uitzien. Geprint heeft enkele grafische vormgevers in het team die het ontwerp kunnen uitwerken in een stijl die bij jou past.

Totaalconcept: Huisstijl voor uw huwelijk

Op basis van je uitnodigingen kunnen we een uitgebreide huisstijl maken. Zo ontwerpen we een totaalconcept, een huisstijl voor jouw huwelijk: van een save the date en uitnodigingen tot menukaarten en uiteindelijk ook bedankkaarten.

Stijlvolle papiersoorten met net dat ietsje meer

Geprint biedt een brede waaier van papiersoorten aan, want voor trouwuitnodigingen vinden we dat het net dat ietsje meer mag hebben. We letten op kleur, dikte en textuur en kiezen samen met jou een papier die de juiste uitstraling en sfeer brengt. Spierwit voor wie het clean en modern mag zijn, gebroken wit voor een klassieke uitnodiging, kraftpapier voor een natuurlijke uitstraling, stijlvol zwart, parelmoer, kalkpapier, een 3-laagse multiloft,…

Huwelijksdrukwerk