Geboortedrukwerk

Geboortedrukwerk op maat

Bij Digitale Drukkerij Geprint kan je terecht voor het geboortekaartje van je dromen. Wij werken niet met standaard kaartjes die je op elke schouw ziet staan maar werken steeds een volledig concept uit op maat. Zo ben je zeker van een unieke kaart die perfect volgens jullie wensen is uitgewerkt.

Bovendien hebben wij een ruime keuze aan papiersoorten die je allemaal bij ons kan komen voelen en bekijken zoals onder andere gestreken en ongestreken papiersoorten, gerecycleerd, katoenpapier, kalk- of groeipapier,... Om te zwijgen over de verschillende mogelijkheden van druktechnieken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om door jullie drukklaar aangeleverde ontwerpen te laten drukken.

Wij drukken uw geboortekaartjes op de dag van de geboorte

Zonder zever! Gedaan met wachten op de geboortekaartjes. Wij drukken ze gegarandeerd op de dag van de geboorte onder volgende voorwaarden:

  • Vóór 11u geboorte doorgeven = zelfde werkdag gedrukt en verstuurd of ophalen na afspraak
  • Na 11u geboorte doorgeven = volgende werkdag gedrukt en verstuurd of ophalen na afspraak

Stijlvolle papiersoorten met net dat ietsje meer

Geprint biedt een brede waaier van papiersoorten aan, want voor geboortedrukwerk vinden we dat het net dat ietsje meer mag hebben. We letten op kleur, dikte en textuur en kiezen samen met jou een papier die de juiste uitstraling en sfeer brengt. Spierwit voor wie het clean en modern mag zijn, gebroken wit voor een klassieke uitnodiging, kraftpapier voor een natuurlijke uitstraling, stijlvol zwart, parelmoer, kalkpapier, een 3-laagse multiloft,…

Geboortedrukwerk