Geplaatst op Geef een reactie

We schonken onze overstock onbedrukte kledij aan De Lage Drempel

We schonken onze overstock onbedrukte kledij aan De Lage Drempel

Samen opkomen tegen armoede, zo luidt de slogan van kansarmoedevereniging De Lage Drempel en die wens namen we bij Geprint dan ook graag mee op. We beslisten onze overstock onbedrukte kledij aan de organisatie te schenken. Want ook tijdens de koude winterperiode verdient iedereen het om warm en mooi ingeduffeld door het leven te gaan.

De samenwerking tussen de Mechelse organisaties De Lage Drempel en Geprint kwam op gang nadat onze zaakvoerder Stijn Bevernage het idee opperde om de overtollige voorraad onbedrukte kleding te schenken aan een goed doel. Geprint is als expert in digitaal drukwerk een vaste waarde in Mechelen en omgeving voor textielbedrukking. Dit leverde doorheen de jaren wat overtollige stock aan nog ongedragen en onbedrukte stuks op, dewelke het we graag wouden inzetten om mensen die het minder goed hebben in de stad te helpen. Een bericht op Facebook bracht het bedrijf al gauw in contact met De Lage Drempel, wiens zetel eveneens in de Onze-Lieve-Vrouwestraat ligt.

Voor De Lage Drempel-voorzitter Hedwig De Saegher en -coördinator Davy Amerlinck kwam deze gift op een ideaal moment, zo net voor de feestdagen. De kledij diende als kerstgeschenk tijdens hun kerstfeest van dinsdagavond 24 december 2019. Een rasecht Mechels bedrijf als Geprint dat de handen in elkaar slaat met een lokale vereniging die zich inzet voor kansarmen: als dat geen mooie manier is om het jaar in schoonheid, en vooral warmte, af te sluiten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *