Waarom u met ecologische relatiegeschenken zeker zal scoren

Verjaardagen vieren, een nieuw jaar inluiden, een gadget meegeven als aandenken op een beurs of congres: er zijn tal van momenten waarop u als bedrijfsleider of manager een passend geschenk aan uw zakenrelatie wilt overhandigen. In plaats van terug te grijpen naar de voor de hand liggende keuzes spreekt het net voor uw bedrijf om te gaan voor een gadget dat opvalt, waarmee u een blijvende, positieve indruk nalaat. Om die reden neemt de populariteit van ecologische relatiegeschenken jaar na jaar toe. Ze zijn niet alleen hip en happening, maar dragen ook bij aan het duurzaam en groen imago van uw bedrijf. Laat u verrassen door de mogelijkheden en vooral de sterke impact die een groen geschenk uw organisatie kan bieden.

Bamboe draadloze oplader

U hebt het vast wel al meegemaakt: U neemt deel aan een beurs of congres en keert huiswaarts met een tas vol gadgets allemaal in dezelfde trant. Als bedrijf kiezen voor een geschenk dat in dezelfde aard ligt, mag dan veilig lijken, erg opwindend is het voor de klant niet. Geef hem of haar daarentegen een reden om net uw bedrijf nadien wel te onthouden. Gun uw klant een geschenk dat opvalt, dat hij of zij met trots op zijn bureau zet of met zich meedraagt.

Mee met uw doelgroep

Veruit dé belangrijkste factor bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk is uw doelgroep. Weten wat uw (potentiële) klant leuk vindt, nodig heeft of graag ziet, helpt u al een heel eind vooruit in de keuze van het geschenk waarmee u wilt verrassen. En daarbij valt niet te ontkennen: eco, bio, organisch, natuurlijk, het zit allemaal serieus in de lift. Heel wat mensen en bedrijven trachten elk op hun eigen manier hun steentje bij te dragen aan het milieu en zullen het zeker appreciëren te zien dat u als bedrijf diezelfde visie deelt. Een ecologisch en duurzaam geschenk toont dat u geeft om het welzijn van uw klant en diens omgeving.

Bamboe draadloze speaker
Bamboe thermosfles (420 ml)

Creativiteit loont

Gelukkig is het aanbod aan ecologische geschenken zo uitgebreid de laatste jaren, dat er voor ieder wat wils, én origineels, te vinden is. Een draadloze speaker gemaakt uit bamboe zal zeker aanslaan bij de muziek- en techliefhebbers, terwijl een dubbelwandige bamboe thermofles ideaal is voor foodies en nomads. Daarnaast krijgen ook de meer gangbare relatiegeschenken als pennen en notitieboekjes steeds vaker een ecologische variant.

Van goedkoop naar duurder, van kleine tot grote oplage: u vindt bij Geprint vast wel een relatiegeschenk dat niet alleen het duurzaam karakter van uw onderneming mooi in de verf (of beter: print) zet, maar vast ook een welgemeende glimlach op het gezicht van uw zakenrelatie tovert. En daar doen we het toch voor, nietwaar?

Meer weten over ecologische relatiegeschenken?

We hebben heel wat andere mogelijkheden rond ecologische relatiegeschenken. Wil je hierover meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op.