Wilt u stickers laten maken en/of drukken door een gekend drukker in regio Mechelen en ver daarbuiten? Zoek dan niet verder! Welke sticker u ook wenst, hoe groot, klein of welke vorm ook, wij maken het voor u. Doordat onze stickers van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ze weerbestendig en dus zowel binnen als buiten te gebruiken. Handig, niet? 

Daarnaast gebruiken we milieuvriendelijke eco-solvent inkten welke geen schadelijke gassen uitstoten tijdens het drukproces. Op die manier zorgen we zowel voor onze klanten als voor het milieu, een waarde waar we met het hele Geprint-team naar streven.

Wat meer is, onze stickers printen we volledig in onze eigen kantoren. Hierdoor kunnen we er niet alleen op toezien dat de kwaliteit op-en-top is, maar verkorten we ook onze levertijd.

Om uw stickers te laten maken, is een eigen ontwerp niet noodzakelijk. Naast het (be)drukken kunnen we namelijk ook uw sticker geheel op maat ontwerpen voor u. Had u hier graag meer info over? Contacteer ons dan vandaag nog!

Overtuigd dat Geprint, uw drukker uit Mechelen, dé geschikte partner is om uw stickers te laten maken, maar bent u nog nieuwsgierig naar welke soort stickers we allemaal kunnen drukken? Wel, onze jarenlange ervaring laat ons toe stickers van alle groottes, vormen en voor alle toepassingen te maken. Autostickers, raamstickers, interieur- en muurstickers, productverpakking, signalisatie en etalagestickers: We hebben vast wel een sticker die aan uw wensen voldoet! Laat u gerust inspireren door de voorbeelden die u op onze website en in onze winkel vindt. 

Autostickers
Raamstickers
Interieur
Productverpakking
Signalisatie
Etalages

Geen zorgen over de plaatsing

Bij Geprint Mechelen geven we om het comfort van onze klanten. Onze professionals komen dan ook graag bij u langs om uw etalage, muur, raam of auto te bestickeren. Dat levert u niet alleen heel wat tijdswinst, maar ook minder stress en zorgen op.

Nieuwe stickers

Uw stickers online laten maken?

In alle comfort, vanuit uw zetel waar en wanneer u wil, stickers bestellen? Ook dat kan! Op onze website www.stickernodig.be kan u in geen tijd stickers laten maken, drukken en leveren. En dat alles in de gekende Geprint-kwaliteit, als dat geen twee vliegen in één klap zijn?