Hoe geef je jouw kantoorinrichting een persoonlijke touch?

Kantoorruimtes: je vindt ze in alle maten, vormen en kleuren. De een zweert bij een moderne open space office, pingpongtafel en koffiebar inclusief, de ander werkt het liefst in een gesloten werkruimte waar stilte heerst. Eén ding hebben we echter allemaal gemeen: in een bureau waar het aangenaam vertoeven is, zijn we een stuk productiever. Hoe zorg je er nu voor dat je jouw kantoor omtovert tot een werkplek die de branding en stijl van jouw bedrijf ademt?

Kies voor kleur

Wit als basiskleur? Helemaal prima! Maar zorg zeker ook voor een stevige spat kleur om de boel flink op te leuken. Wist je trouwens dat kleur ook  effect heeft op hoe we ons voelen? (Meer weten? Lees dit blogartikel van ons zusterbedrijf Designed4U!) Een vleugje groen voor de nodige harmonie of geel voor wat vrolijkheid, wedden dat je personeel en klanten zich zo instant een stuk vivanter voelen?

Eyecatchers

Een eyecatcher aan de muur kan jouw kantoorruimte zo veranderen van een saaie ruimte in één dynamisch geheel. Zo doen onze 3D-logo’s het zeer goed om wat van de eigen branding letterlijk en figuurlijk in huis te halen. Daarnaast verhoogt zo’n levensgroot logo de herkenbaarheid als je klanten, leads of leveranciers over de vloer hebt. Ideaal, niet?

Kunst aan de muur

Wat werkt beter voor de creativiteit dan het werk van andere creatieve zielen voor je neus zien hangen? Om die reden biedt Geprint aan om gehele muren in een foto op canvas, dibond of forex te plaatsen. Het resultaat is een kamer die door die ene muur plots de sfeer van een herfstbos, industriële loft of dynamisch stadscentrum krijgt, wat jij ook verkiest om de sfeer op kantoor te boosten!

Speel met decoratie

Ook met kleine handelingen kan je een zeer sfeervolle en persoonlijke kantoorinrichting bekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een loungehoekje met gepersonaliseerde strandstoelen of hippe draadloze speakers die zorgen voor indirect, gezellig sfeerlicht op je bureau? Sfeer zit ‘m namelijk in de details die eigen zijn aan jouw bedrijf. Met enkele inspanningen (of een telefoontje naar Geprint!) ben je zo op weg om van die op het eerste zicht grijze ruimte een productieve werkplek te maken waar zowel teamleden als klanten zich welkom voelen!

Wil jij ook weten hoe Geprint jou kan helpen je kantoorinrichting een personal touch te geven?
Neem dan vandaag nog contact met ons op, we helpen je graag verder!