FAQs

Q?

Hoe lang duurt het om een t-shirt te bedrukken?

A.

Hoewel we die vraag vaak krijgen, is hierop moeilijk een eenduidig antwoord te geven zonder bijkomende informatie zoals hoeveelheden, wat moet er op gedrukt worden, enz...  Indien je ons aangeeft wanneer je graag de t-shirts zou hebben, dan kunnen we samen bekijken of het haalbaar is of niet.

Q?

Drukt Geprint.be rugnummers en namen op sportkledij?

A.

Ja dat kunnen wij doen. Breng gewoon je kledij binnen en wij doen het nodige.

Q?

Drukt Geprint.be ook op kledij die je als klant zelf aanlevert?

A.

Zeker en vast, hoewel we eerst moeten controleren of jouw kledij bedrukbaar is met de technologie die wij gebruiken. Katoen en polyester kledij kan zeker zonder probleem bedrukt worden. Voor andere materialen neem je best eerst even contact op met Geprint.be.

Q?

Welke drukprocessen gebruikt Geprint.be?

A.

Wij maken gebruik van professionele flexdruk, digitale transferdruk en zeefdruk. Alle drukprocessen zijn kwalitatief hoogstaand. We bekijken steeds op basis van de behoefte welk proces er gebruikt zal worden.

Q?

Hoe komt het dat mijn kledij een kleurverschil vertoont?

A.

Sommige drukprocessen worden uitgevoerd met een hittepers onder hoge temperatuur en druk. Door de warmte wordt al het vocht uit jouw kledij getrokken, waardoor een verkleuring kan ontstaan door het vochtverschil. Je moet dit bekijken als het omgekeerde effect bij zweten. Van zodra je de kledij wast zal ook het kleurverschil verdwenen zijn.

Q?

Doet Geprint.be ook borduringen?

A.

Jazeker. Wij borduren op petjes, handdoeken, hemden en andere zaken die we zelf kunnen voorzien. Je kan uiteraard ook zelf iets inleveren om te laten borduren. Je komt dan best even langs onze winkel in Mechelen. Zelf inleveren voor borduring is op eigen risico. Waarom zeggen we dit? Het is zo dat bij borduring gaatjes worden gemaakt in de textiel die je binnenbrengt. Hoewel wij ons uiterste best doen om dit feilloos te doen, kan het steeds zijn dat er een hapering gebeurt door de naald of machine.

Q?

Drukt Geprint.be onmiddellijk ter plaatse terwijl je kan wachten?

A.

Hoewel we ter plaatse kunnen drukken en we zo kort mogelijke levertermijnen trachten te bekomen, is het niet mogelijk om te wachten op jouw kledij. Dit omdat we nog steeds kwaliteit boven snelheid verkiezen. We hanteren immers diverse processen waarvoor onze machines telkens anders moeten ingesteld worden. Contacteer ons gerust om te informeren naar de kortst mogelijke levertermijn voor uw aanvraag.