Digitale Drukkerij Geprint sponsort uw vereniging

Organiseer jij met je vereniging een fuif, restaurantdag of een ander evenement? Goed nieuws: wij sponsoren jouw drukwerk!

Digitale Drukkerij Geprint biedt 2 verschillende sponsor formules aan voor verenigingen. Kies voor een sponsorbanner en geniet van 30% korting op flyers, affiches of onderleggers. Met de formule ‘jij de recto/wij de verso’ geniet je maar liefst 50% korting op flyers!

Voorwaarden

  • Onze banners, logo’s en informatie mogen op geen enkele wijze anders geplaatst worden of vervormd worden of aangepast worden.
  • Enkel geldig op een selectie van producten. Deze selectie van producten wordt vrij gekozen door Geprint en kan op elk ogenblik zonder uitdrukkelijke verwittiging gewijzigd worden.
  • De korting geldt niet voor drukwerk met politieke, godsdienstige of levensbeschouwelijke inhoud of commercieel drukwerk.
  • De korting geldt enkel voor bestellingen via de website van geprint.be en is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Geprint behoudt zich het recht om de sponsoring te weigeren in geval er niet aan de voorwaarden wordt voldaan of bij misplaatsing.

Hoe bestellen?

  • Bestel je drukwerk via e-mail.
    Wij passen de bestanden aan met onze sponsor banners.

Sponsoring voor kledij?

We hebben ervoor gekozen om geen kledij te sponsoren. Wens je toch kledij te verkopen voor een goed doel of om je clubkas te spijzen? Dan kunnen we je wel helpen om dit te ondersteunen zodat we er beiden iets aan hebben. Maak gerust een afspraak om je project voor te stellen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.