Diensten

Over Geprint

Geprint Mechelen

Geprint Mechelen

Geprint is uw non-stop winkel voor al uw drukwerk. Onze specialisaties zijn textielbedrukking, stickers en merchandising.

Voor alle andere producten werken wij zeer nauw samen met enkele partners waardoor wij een breed gamma aan producten kunnen aanbieden.

Wij hebben een showroom in het hartje van Mechelen waar je met al je vragen terecht kan.

Flyerstore Mechelen

Als actieve speler in de grafische sector, zijn we een bevoorrechte partner van Flyer.be. Voor jou zijn we het eerste contactpunt met Flyer.be.

Spector afhaalpunt

Voor al uw fotoproducten en fotoalbums kan u terecht bij Spector.be, idem als smartphoto.be, maar met dit verschil dat u de producten gratis kan laten leveren in onze store.

diensten

Textielbedrukking

Onze specialisatie is textielbedrukking in kleine (flexdruk) en grote oplages (zeefdruk) waarbij we vooral de focus leggen op kwaliteit zowel in de keuze van onze kledij als in de keuze van onze opdruk.

Merchandising

Wij hebben tal van producten die zich ideaal lenen naar merchandising toe. Al onze producten kunnen reeds in relatief kleine oplages aangekocht worden waarbij de investering voor merchandising niet te hoog oploopt.

Professioneel drukwerk

Wij bieden hoogwaardig drukwerk aan van flyers, affiches, visitekaartjes, brochures, boekjes, stickers ... Heeft u zelf nog geen design? Dan kan u terecht bij Designed4u, het grafisch vormgevingsbedrijf waarmee wij samenwerken.

Grootformaat

Mag het iets groter zijn? Banners, vlaggen, raamstickers, autostickers, fotowalls, behangpapier, reclameborden en andere grootformaat prints kunnen wij voor u voorzien.

Ontwerp

Nog geen ontwerp?

Voor onze grafische vormgeving werken wij samen met Designed4u. Kom gerust eens langs om jouw project even voor te stellen.

  • Branding en rebrading
  • Product placement
  • Promotionele acties

Waarom Geprint?

Wij luisteren

Wij luisteren naar u en zoeken samen met u naar de meest geschikte producten.

Kwalitatieve kledij vanaf 1 stuk

Wij bieden zeer veel producten al vanaf 1 stuk aan. Bovendien kiezen we steeds hoogwaardige kledij zodat u er deftig bijloopt.

Meer dan 15 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de grafische sector.