Geplaatst op Geef een reactie

Deze tools loodsen je winkel of kantoor naar een veilige en succesvolle heropstart

Na bijna acht weken van strenge coronamaatregelen staan vele winkels, bedrijven en kantoren te popelen om weer veilig op te kunnen starten. Bij Geprint hebben we alvast enkele producten en hulpmiddelen die jouw werkomgeving uitermate coronaproof maakt en de heropstart een stuk succesvoller laat verlopen!

Benadruk social distancing met duidelijke vloerstickers

Social distancing zal ook de komende weken de norm blijven. Hoewel deze term vaak in de media aan bod komt, is het belangrijk je bezoekers en personeel er regelmatig aan te herinneren met een boodschap die letterlijk en figuurlijk blijft hangen. Zeg nu zelf, een vloersticker die aangeeft dat je anderhalve meter afstand moet houden, daar kan je gewoon niet omheen lopen! Ook opvallende markeringen op de grond of loopstroken zorgen voor duidelijke geheugensteuntjes.

Desinfectiezuil of -stand werkt goede hygiëne in de hand

Naast voldoende afstand voorzien vormt (hand)hygiëne de belangrijkste pijler binnen jouw wederopstart. Voorzie daarom plastic wegwerphandschoenen, een desinfectiezuil of desinfectiestand zodat handhygiëne een evidentie wordt voor jouw klanten en personeel. Zo’n stand laat niet alleen zien dat jij als handelaar of ondernemer de regels in acht neemt, maar ook dat de gezondheid van je klanten en team voor jou echt topprioriteit zijn.

Bescherm je team en jezelf met mondmaskers

Bedrijven die de anderhalve meter afstand niet kunnen garanderen, zijn verplicht om hun medewerkers te voorzien van mondmaskers. Ze mogen dan niet zo gemakkelijk te verkrijgen zijn, maar wij bij Geprint konden alvast een mooie voorraad inslaan om jou succesvol door deze heropstart te loodsen. Wil je dat jouw mondmaskers heerlijk opvallen in de massa? Laat er dan je logo op drukken! Zo koppel je veiligheid aan een fun element dat het dragen van het mondmasker aangenamer maakt. Wedden dat je klanten en bezoekers dit als leuk extraatje zullen zien?

Duidelijke communicatie en de juiste tools zijn ultieme vereisten om veilig en succesvol te kunnen opstarten na de lockdown. We zijn bij Geprint dan ook heel blij dat we jou naast virtueel ook binnenkort weer – veilig en volgens de regels – in ons kantoor mogen ontvangen om je van dienst te zijn. Bel of mail ons vandaag nog met jouw printnoden, wij helpen je heel graag verder om jouw heropstart mee te faciliteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *