1. Verzamel je inspiratie!

Hiervoor is Pinterest ideaal! Maak een Pinterest bord en vergeet dit zeker niet op ‘verborgen’ te zetten. Hier bewaar je dan alles waar je hart sneller van gaat slaan. Dat kan gaan van mooie kleuren combinaties en lettertypes tot complete uitnodigingen. Dit moodboard breng je dan mee naar ons toe zo hebben wij meteen een goed beeld wat jullie stijl is.

Geen fan van Pinterest? Dan moet je Milanote zeker eens bekijken.

2. Begin tijdig aan je to-do list!

Contacteer ons liefst 2 maand voor je je drukwerk wil versturen. Gaan jullie een Save The Date versturen? Dan wil dat dus zeggen dat je ons best 9 tot 8 maand voor jullie huwelijk contacteert. Zo is er voldoende tijd om jullie ontwerp helemaal naar wens uit te werken, proefdrukken te maken en aanpassingen te doen waar nodig.

3. Kies een uniform thema.

Kies een stijl voor jullie huwelijk dat overal terug komt. Ga je bijvoorbeeld voor een romantische stijl met pasteltinten laat dat dan doorschijnen in je Save The Date, de uitnodiging, de dress code, de zaaldecoratie, de bedankkaartjes,…
Met andere woorden stel alles mooi op elkaar af, ook daar kan ons ontwerpteam mee helpen.

4. Laat steeds een papieren proefdruk maken!

Als voorlaatste tip zouden we jullie op het hart willen drukken om altijd een papieren proefdruk te laten maken op de gekozen papiersoort.
Het zou niet de eerste keer zijn dat een kleur anders over komt op papier dan op het scherm. Of dat je toch opeens andere dingen opmerkt die je op het scherm eerder niet zag.

Dus neem het zekere voor het onzekere en zorg voor een dubbele check, op papier!

5. Spreek IRL af met de ontwerper en drukkerij

Spreek zeker irl af met de ontwerper en de drukkerij waar je je huwelijksdrukwerk wil ontwerpen en/of drukken. Zo kan je hun portfolio in het echt bekijken en papiersoorten voelen. En aftoesten of de stijl van de ontwerper wel bij jullie past. Zo kom je niet voor telleurstellingen te staan.

Wil je graag je eens komen kennismaken en je huwelijks concept met ons bespreken, vul dan volgend formulier in en we contacteren je snel!

Neem contact met ons op
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit e-mail adres zullen we gebruiken voor de verdere communicatie via e-mail.
  • Op dit nummer zullen wij u eertdaags opbellen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.